У Луценка відповіли на шквал обурення через мажора-вбивцю
Категорія
Події
Дата публікації

У Луценка відповіли на шквал обурення через мажора-вбивцю

У Луценка відповіли на шквал обурення через мажора-вбивцю
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко перевірить  справу Станіслава Толстошеєва, підозрюваного в скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди, щодо якого було припинено кримінальне провадження.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter прес-секретаря Луценка Лариси Сарган.


«Луценко зажадав справу Толстошеєва. Винні в покриванні мажора будуть притягнуті до відповідальності. Справедливість буде відновлена​​», - написала Сарган.


Раніше в соціальних мережах користувачі стали масово висловлювати своє обурення фактом того, що справу стосовно Толстошеєва, який є сином бізнесмена з Донецької області, було закрито.


Нагадаємо, 21-річного киянина Станіслава Толстошеєва підозрювали в скоєнні смертельної ДТП у столичній станції метро "Лівобережна" в січні 2016. Тоді Толстошеєв, перебуваючи, ймовірно, в стані алкогольного сп'яніння, на смерть збив на своєму Mercedes стареньку. Однак в прокуратурі Києва заявили, що, відповідно до результатів експертиз, Толстошеєв не перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, за даними експертів, у водія за кермом трапився судомний припадок, тому він не міг себе контролювати.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві автобус з пасажирами вилетів з дороги і, протаранивши придорожній ларьок, ледь не впав у воду озера Вирлиця. Як з'ясувалося, у водія стався інсульт за кермом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?