У Росії у топ-борця з корупцією знайшли мільярди: соцмережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії у топ-борця з корупцією знайшли мільярди: соцмережі веселяться

У Росії у топ-борця з корупцією знайшли мільярди: соцмережі веселяться
Джерело:  РІА Новини

Слідчі вилучили з квартири заступника начальника Головного управління з питань економічної безпеки та протидії корупції МВС Росії Дмитра Захарченко готівку на загальну суму в 8 мільярдів рублів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Як розповіло джерело видання в правоохоронних органах, сума була в доларах, але точна кількість іноземної валюти, знайденої в будинку Захарченко він не називає. За його словами, у Захарченко, можливо, знайдуться й інші активи. Він був затриманий 9 вересня.
Відзначимо, що користувачів мережі розвеселила знахідка в будинку одного з головних борців з корупцією в Росії.
Український письменник-фантаст і журналіст Ян Валетов написав у Facebook:
"Ми в захваті! Як говорив Бегемот. Відразу скажу, це не антиросійський пост. Це пост захоплення борцями з корупцією. Це ж як треба брати! Двома руками і ногами! Цілодобово! Ось це борець! Борцун! Чисті руки, гаряче серце, холодна голова!"


Oleg Dvoryankov: "8 млрд тільки у нього одного, а скільки у нас в країні політиків, полковників, чиновників і т.д.? Ось і подумайте".
Толстих Сергій: "У нас в Росії половина бюджету США в готівці зберігається у таких людей".


Москвич на раене: "Він що ними цілу кімнату заставив?"
Anton Averyanov: "Він просто брав роботу додому!"
Сергій: "Ну, явно відповідав своїй посаді - брав хабарі у виявлених ним корупціонерів, значить вмів виявляти корупціонерів".
Раніше повідомлялося, що  в мережі висміяли фотографії того, як глава міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров пригощає піцою журналістів на переговорах з державним секретарем США Джоном Керрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?