Екс-губернатор Київщини зник після заяви Луценка: з'явилися гучні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Екс-губернатор Київщини зник після заяви Луценка: з'явилися гучні подробиці

Екс-губернатор Київщини зник після заяви Луценка: з'явилися гучні подробиці
Джерело:  online.ua

Дружина  колишнього голови Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука  Галина заявила про зникнення свого чоловіка і в зв'язку з цим написала відповідну заяву в поліцію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Галини Мельничук телеканалу "112 Україна".


За словами Галини, вона останній раз розмовляла з чоловіком 9 вересня, близько 16:30.


Також про місцезнаходження Мельничука не знають і його помічники.


Більш того, за словами дружини екс-губернатора Київщини, 9 вересня в їхньому будинку під Києвом проходили обшуки.


Мельничук зазначила, що під час обшуків вдома нікого не було. "Мені повідомили пізно ввечері, що в мій будинок потрапили чужі люди, озброєні, які входять в будинок і нікого не впускають. Я подзвонила своїй мамі, вона прибула трохи раніше, я була далеко за містом з дітьми. Вони її не пустили в будинок, дуже некоректним тоном спілкувалися з жінкою і забороняли знімати відео", - сказала Галина Мельничук.


Крім того, за її словами, силовики приїхали на обшук з підставними понятими. "Вони навіть не запустили сусідів, вони привезли з собою понятих, які були підставними людьми, тому що, як сказали мені сусіди, вони вийшли з ними з однієї машини", - зазначила дружина Мельничука.


"У чому звинувачують Максима Дмитровича, хабар 200 тис. грн. Але я не розумію, чому вони винесли всю зброю, винесли все дитячі прикраси, понівечили всі меблі всередині", - розповіла Галина Мельничук.


Як повідомляв ONLINE.UA,  заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любко затримали на хабарі в 200 тис. гривень.  У зв'язку з цим генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про намір перевірити можливу причетність колишнього голови Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука до злочинів його заступника.


При цьому в ніч на 10 вересня стало відомо, що президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Мельничука з посади голови Київської обласної держадміністрації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?