Всю брехню Путіна про Крим зібрали в одному ролику: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Всю брехню Путіна про Крим зібрали в одному ролику: опубліковано відео

Всю брехню Путіна про Крим зібрали в одному ролику: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі в одному відео показали всю еволюцію брехні  президента Росії Володимира Путіна  про анексію Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
Відзначається, що Путін в 2008-му році визнав, що Крим є частиною України, а проблеми з кримськотатарським, українським і російським населенням півострова він назвав внутрішньополітичною проблемою України. У 2013 році президент РФ виключив можливість введення російських військ до Криму.
У березня 2014 року Путін заявив, що люди у військовій формі, які блокували військові частини української армії на півострові, це не російські солдати, а члени місцевої самооборони. Лише через місяць він сказав, що за спинами "місцевої самооборони" встали російські військовослужбовці. У листопаді того ж року президент РФ заявив, що ніколи не приховував, що саме російські військові блокували українські військові частини в Криму. У 2015 році Путін вже зізнався, що "змушений" був почати роботу по анексії Криму.


"Шикарна підбірка висловлювань Путіна про Крим. Бреше не моргаючи", - прокоментував відео колишній адвокат нардепа Надії Савченко Микола Полозов у Twitter.
NSA: "Референдум. В 7 ранку, нас було четверо".
densek510: "Вставити Гіркіна з його я там був".
Нагадаємо, раніше перший президент України  Леонід Кравчук заявив, що за часів СРСР Україну примусили погодитися з рішенням Микити Хрущова про приєднання Криму до Української соціалістичної республіки, при цьому перший секретар ЦК Компартії України Олексій Кириченко був категорично проти цього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?