Каськів в Панамі знову виходить на свободу
Категорія
Події
Дата публікації

Каськів в Панамі знову виходить на свободу

Каськів в Панамі знову виходить на свободу
Джерело:  online.ua

У ніч на 10 вересня за київським часом суд в Панамі обрав  екс-главі Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владиславу Каськіву  запобіжний захід у вигляді застави в 600 тисяч доларів США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook заступника генпрокурора Євгена Єніна.


За словами Єніна, суд також обмежив пересування Каськіва по місту Панама.


«Отже, можливі нові селфі з поліцейськими не повинні вводити в оману українську аудиторію. Як тільки він заплатить гроші, його звільнять з-під варти», - написав Єнін.


За його словами, Каськіва зобов'язали 2 рази в тиждень відмічатися в відділенні місцевої поліції.


«Готовність Каськіва до співпраці з українськими правоохоронцями виявилася "липою". Скороченої процедури екстрадиції не буде. Каськів подав клопотання про політичний притулок. Шанси на задовільнення вкрай низькі, однак це додатковий час», - також написав Єнін.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Єнін заявив, що зухвалість Каськіва в соціальних мережах зіграла з ним злий жарт, інтенсифікувавши зусилля влади, і протягом короткого часу Україна добилися видачі ордера про тимчасовий арешт Каськіва в Панамі. Відзначимо, що 25 серпня, після перших повідомлень про затримання в Панамі, екс-чиновник опублікував фото поруч з поліцейським і зі свіжим номером панамської газети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?