Українські хакери зробили сюрприз бойовикам ЛНР
Категорія
Події
Дата публікації

Українські хакери зробили сюрприз бойовикам ЛНР

Українські хакери зробили сюрприз бойовикам ЛНР
Джерело:  online.ua

Українські хакери «Схід Вендетта», які знаходяться в окупованому Луганську, видалили головний пропагандистський Youtube-канал бойовиків ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook групи "Схід Вендетта".
"Хлопці, ми знову в строю! Передаємо привіт youtube-каналу ДТРК ЛНР! R.I.P. C повагою, Схід Вендетта!", - йдеться в повідомленні хакерів.
Разом з каналом бойовиків ЛНР зник і весь відеоархів. Зараз на сайті ДТРК ЛНР немає жодного відеоролика.




ДТРК ЛНР - канал, який був створений на базі державної телекомпанії «ЛОТ» після окупації Луганська в травні 2014 року. Він розповідав про ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького і "економічне зростання" так званої "республіки", а також спеціалізувався на створенні проросійських пропагандистських матеріалів про Україну. Канал був єдиним і головним в окупованому Луганську.
Раніше повідомлялося, що  в інтернеті з'явився архів електронного листування одного з колишніх ватажків ДНР - Андрія Пургіна, який був зламаний хакерами й викладений для вільного доступу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?