В путінській Думі відповіли на гучне послання Порошенко
Категорія
Світ
Дата публікації

В путінській Думі відповіли на гучне послання Порошенко

В путінській Думі відповіли на гучне послання Порошенко
Джерело:  ТАРС

У Росії відповіли на  відмову українського президента Петра Порошенка організувати голосування на виборах до Держдуми РФ 18 вересня на території України для громадян РФ, які там знаходяться.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Глава комітету російської Держдуми з конституційного законодавства і держбудівництва Володимир Плігін назвав рішення Порошенко таким, що "не відповідає міжнародній практиці".
"Викликає щирий жаль позиція, коли обмежуються можливості реалізації демократичних прав", - сказав Плігін.
За його словами, "відповідно до міжнародної практики, країни, звичайно ж, повинні сприяти реалізації виборчих прав громадян інших держав". Російський чиновник зазначив, що така міжнародна практика дуже поширена.
Раніше повідомлялося, що президент  Петро Порошенко провів телефонні переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і представником президента Франції Франсуа Олланда щодо реалізації рішення про повне припинення вогню на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?