Чоловік російської співачки зробив хамську заяву про Україну і Євробачення
Категорія
Світ
Дата публікації

Чоловік російської співачки зробив хамську заяву про Україну і Євробачення

Чоловік російської співачки зробив хамську заяву про Україну і Євробачення
Джерело:  online.ua

Чоловік російської співачки Валерії, продюсер Йосип Пригожин хамським чином прокоментував  заяву міністра культури України Євгена Нищука про те, що якщо Росія відправить на конкурс «Євробачення-2017» в Києві не в'їзних в Україну виконавців, то це буде розцінюватися як провокація.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Ехо Москви».


«А давайте ми дочекаємося до того часу, може бути, цей міністр культури сто раз ще покине цей пост. Це по-перше. А по-друге, дайте лупу, хто такий цей міністр культури, що він зробив у своєму житті?», - заявив Пригожин.


«Забороняємо російські фільми, забороняємо російську музику, забороняємо все російське. Це хіба нормально? Це сумно. Музика, особливо Євробачення, це такий ринг, де представлені пісні, представлені країни. За ідеєю, після того як Україна в цей раз виграла, ми повинні були зібрати свої речі і сказати: хлопці, а йдіть ви в ж ** у. І зробити свій конкурс», - сказав Пригожин.


«Давайте зробимо своє Інтербачення. І до нас поїдуть, повірте мені. Ми величезна країна. Не тільки країна, це люди і ринок. Я вважаю, що ми повинні навчитися себе любити», - додав російський продюсер.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Йосип Пригожин і його дружина співачка Валерія (Валерія Перфілова) включені міністерством культури України в список осіб, які загрожують національній безпеці України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?