З'явилися фото нових "шахтарів" зі збройних сил Росії на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися фото нових "шахтарів" зі збройних сил Росії на Донбасі

З'явилися фото нових "шахтарів" зі збройних сил Росії на Донбасі
Джерело:  InformNapalm

Волонтери з міжнародної спільноти Informnapalm розкрили особистості ще двох колишніх військовослужбовців Збройних сил Росії, які брали участь в бойових діях на Донбасі проти української армії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Informnapalm.
Одного з російських солдатів 136-ї ОМСБр ЗС РФ звуть Сергій Шеховцов, який народився 17 березня 1990 року в селі Ізмалково Липецької області. Виходячи з інформації, яку Шеховцов вказав в своєму профілі в соцмережах, в даний час він працює охоронцем ЧОП в Москві. За іншою інформацією, він працює в МНС Липецької області.
Фото завантажено в грудні 2014 року.



Фото, завантажені 6 вересня 2014 року:





Другого російського солдата з 136-ї ОМСБр звуть Єгор Вінклер. Імовірно він родом з Казахстану, але має подвійне - казахське і російське - громадянство.
Фото завантажені в серпні-вересні 2014 року.






Як відомо, президент Росії Володимир Путін неодноразово заявляв, що військових РФ на Донбасі немає, а там воюють місцеві "шахтарі та трактористи".
Раніше військовослужбовці 17-ї окремої мотострілкової бригади з Чечні були нагороджені указом президента Росії Володимира Путіна орденами мужності за участь в боях на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?