Фальшиве "перемир'я": у Порошенка оголосили про нові втрати на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Фальшиве "перемир'я": у Порошенка оголосили про нові втрати на Донбасі

Фальшиве "перемир'я": у Порошенка оголосили про нові втрати на Донбасі

Представник адміністрації президента Петра Порошенка з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що незважаючи на  домовленість про "режим тиші", на Донбасі 9 вересня загинули троє українських військовослужбовців, ще один отримав поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.
«Це сталося в Мар'їнці при обладнанні вогневої позиції через спрацювання вибухового пристрою», - сказав спікер на брифінгу в суботу, 10 вересня.
За даними штабу АТО, бойовики 9 вересня вчинили 30 обстрілів позицій українських військових. Половина обстрілів зафіксована на Луганському напрямку, ще 10 - на Маріупольському, п'ять - на Донецькому.
Нагадаємо, чергова домовленість про перемир'я була досягнута 1 вересня на переговорах Тристоронньої контактної групи в кінці серпня. Однак бойовики вже неодноразово порушували перемир'я.
Раніше повідомлялося, що  в ОБСЄ заявили, що після введення "режиму тиші" на Донбасі кількість обстрілів зменшилася на 90%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?