У Києві знайшли місце збору фанатів "руського миру", розгорається скандал
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знайшли місце збору фанатів "руського миру", розгорається скандал

У Києві знайшли місце збору фанатів "руського миру", розгорається скандал
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі стверджують, що один зі столичних караоке-барів на вулиці Бульварно-Кудрявській (до перейменування Воровського) - є місцем збору фанатів Росії, так званої ДНР і "руського миру".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активістки Ольги Мусякевіч.


«Нічого не віщувало біди, або як ми вирішили покурити кальян в непримітному закладі на Воровського ... Першу годину все було добре, звучали різні пісні, але ближче до ранку ми почали щось та підозрювати», - написала Мусякевіч.


«Через кожну пісню в караоке почав звучить гімн шахтаря, пішли пісні про вихваляння російських воїнів, але це все квіточки. Коли під час пісні пішли висловлювання "За ДНР", я, чесно, охрєнєла», - продовжила Мусякевіч.


«Покликали адміністратора, і що вона нам сказала: "Це донецьке місце, тут одні донецькі і вони співають і говорять, що хочуть. Якщо вам не подобаються висловлювання про «ДНР» і хвалебні пісні про російських солдатів, то ви можете просто піти. Це їх місце".


"Ви серйозно? Чому в центрі Києві процвітає донецький притон? Де просто відверто вихваляють «ДНР» і Росію. Це нормально, або, може, я щось не розумію? », - додала Мусякевіч.


«Біля нас сиділи молоді хлопці років 18, ось остання пісня була про Україну, про Майдан і про любов до своєї країни. Співали вони її стоячи, а, доспівавши, просто втекли на вулицю. Боялися», - також повідомила Мусякевіч.


При цьому користувачі соцмережі відреагували на пост про «донецький притон» емоційними коментарями.


Ольга Бродська: Треба розголосу робити таким місцям. СБУ має реагувати.


«А де ГК «Азов»?», - риторично запитує в Facebook блогер Ярослав Матюшин.


Олег Черняк: Так обезголовили ж борців, все, капець країні.



Yaroslav Matiushyn: У нас немає такої норми кримінального права, як "сепаратизм". Депутати ніяк не доберуться до зміни портновського КК.


Відзначимо, трохи пізніше Ольга Мусякевіч видалила свій пост в Facebook.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві також діє Козаче-кадетський клас імені Володимира Великого, який активно поширює ідеї "руського миру", розповів координатор групи "Інформаційне опір", український військовий Костянтин Машовець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?