У Авакова захопилися роликом російської опозиції: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Авакова захопилися роликом російської опозиції: опубліковано відео

У Авакова захопилися роликом російської опозиції: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Радник глави Міністерства внутрішніх справ  Арсена Авакова, нардеп Антон Геращенко захопився новим політичним роликом російської опозиційної партії "Яблуко".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Геращенко.


У відеоролику лідер "Яблука" Григорій Явлінський презентував "новий, унікальний девайс, який назавжди змінить ваше життя". Він показує ручку, і розповідає, як одним розчерком у виборчому бюлетені 18 вересня можна назавжди змінити життя росіян.


"Тепер ваше майбутнє буквально в ваших руках. Ніяких проводів, ніяких зарядок. Час роботи цього гаджета майже не обмежена, а продуктивність ручки феноменальна. Досить лише одного розчерку, щоб назавжди змінити ваше життя. Втомилися від постійного підвищення цін? Бракує грошей на продукти ? Набридло свавілля злодійкуватих чиновників? Ручку в руки!", - каже Явлінський в політичному ролику.


"Це просто геніальна політична реклама! Аплодую стоячи! Але радіти поки рано. Будемо сподіватися, що команда Явлінського, єдина, що визнала в своїй програмі, що "Крим - це Україна!", подолає виборчий бар'єр і потрапить в Держдуму", - написав радник глави МВС.


"Якби я був громадянином Росії, я б голосував за "Яблуко"!", - додав Антон Геращенко.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Росії відбувся з'їзд партії "Яблуко", на якому була схвалено передвиборна програма політсили, одним з пунктом якої є повернення Криму Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?