Суд змилувався над "азовцем"-учасником побоїща в Києві: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Суд змилувався над "азовцем"-учасником побоїща в Києві: опубліковано відео

Суд змилувався над "азовцем"-учасником побоїща в Києві: опубліковано відео
Джерело:  УНН

Главу київського осередку ГК "Азов" Сергія Філімонова, який брав участь у  побоїщі під офісом холдингової компанії "Київміськбуд" в Києві, відпустили на поруки двох нардепів: Олега Петренка та Андрія Білецького.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


Філімонова звинувачували в хуліганстві і нанесенні тілесних ушкоджень поліцейському біля стін "Київміськбуду", суд по його справі проходив в Печерському районному суді Києва.


Відзначимо, що в ході засідання сторона обвинувачення підтримала своє клопотання і просила суд обрати для Філімонова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без можливості внесення застави. Захист підсудного заперечував проти арешту і наполягав на тому, щоб "азовця" віддали на поруки нардепів. У разі відмови суду, сторона захисту просила відпустити підзахисного під особисте зобов'язання.


У мережі з'явилося відео моменту звільнення Сергія Філімонова:



Нагадаємо, 9 вересня близько 8:30 до будівлі офісу ПАТ "ХК "Київміськбуд" прийшли близько 50 осіб - представники ГК "Азов". З собою вони принесли автомобільні шини, розкидали сміття і заблокували вхід до установи. Поліція вжила заходів силового розблокування будівлі. У відповідь активісти застосували димові шашки, петарди, сльозогінний газ. в результаті  два поліцейських отримали тілесні ушкодження і знаходяться в лікувальних установах. Трьох активістів затримали. Будівлю "Київміськбуду" охороняють нацгвардійці.


Як повідомляв ONLINE.UA, кілька десятків представників Громадянського корпусу "Азов" намагалися штурмувати будівлю в знак протесту проти будівництва в Святошинському районі столиці.  5 вересня 2016 року Холдингова компанія «Київміськбуд» відновила будівельні роботи зі зведення житлового будинку в Святошинському районі Києва. Вже через кілька годин невідомі заблокували будівництво. Блокування і зіткнення тривали 5 і 6 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?