Скандал з екс-губернатором Київщини: у Авакова розповіли про сумне
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з екс-губернатором Київщини: у Авакова розповіли про сумне

Скандал з екс-губернатором Київщини: у Авакова розповіли про сумне
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко висловив жаль, що такі люди, як  зниклий екс-голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук, займають керівні пости в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
"Я думаю, що пану Мельничуку стало страшно після того, що був затриманий на хабарі його заступник і затриманий як посередник керівник управління охорони здоров'я, він просто сховався. Шкода, що такі боягузливі люди призначаються на такі високі пости поки що в Україні", - сказав Геращенко.
Він зазначив, що на даний момент не знає, де знаходиться Мельничук, але висловив упевненість в тому, що його скоро знайдуть і допитають.
"Що стосується його місцезнаходження, я думаю, що ми його найближчим часом знайдемо і допитаємо. Йому поки не були пред'явлені підозри, але товариш Луценко обгрунтовано припускає, що питання до нього будуть, оскільки є думка, що він знав прекрасно про підготовку даної операції, знав про те, що вимагатимуть 200 тис. грн у колишньої співробітниці Київської адміністрації", - заявив Геращенко.
За словами радника глави МВС, 200 тисяч гривень вимагали за те, щоб узгодити перехід колишньої співробітниці Київської адміністрації на роботу в податкову службу.
"Керівництво Київської адміністрації вирішило, що вона на своєму посту працювала настільки добре, що повинна заплатити їм 200 тис. грн відступних", - розповів Геращенко.
Він додав, що справою Мельничука займається Нацполіція, процесуальний нагляд здійснює Генпрокуратура, тому що НАБУ займається тільки чиновниками дуже високого рівня.
Нагадаємо, президент  Петро Порошенко звільнив главу Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука, який може бути причетний до справи про підозру в отриманні хабара в розмірі 200 тисяч гривень заступником губернатора Київської області Ігорем Любко.
Також повідомлялося, що 9 вересня дружина Мельничука заявила про його зникнення і обшуки в їхньому будинку під Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?