В окупованому Донецьку з пафосом ховають "польового командира ДНР": з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку з пафосом ховають "польового командира ДНР": з'явилися фото

В окупованому Донецьку з пафосом ховають "польового командира ДНР": з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В окупованому Донецьку з пафосом поховали "польового командира ДНР", який керував артилерією в банді "Кальміус", Олександра Немогая з позивним «Алекс ».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.
Повідомляється, що жалобна церемонія пройшла в залі Донецького державного академічного театру опери та балету ім. Солов'яненка. Користувачі соцмереж повідомляють, що на похорон «комбрига» «Кальміусу» зігнали військову техніку і перекрили дороги.
«Артема перекрили, похорони... У Донецьку бандюків так помпезно ще не ховали... Гармати виставили біля театру... Салют буде», - пишуть місцеві жителі в Twitter.


Irina Lubarskay: "Справжнє свято - з салютом і народними гуляннями!"
Dusya: "З баяном, хороводом і кокошниками".
Edward Ned: "Мабуть когось "хорошого" завалили.. От би туди подарунок прилетів на сходняк".
Нагадаємо, про смерть одного з ватажків ДНР повідомив 9 вересня депутат Міської думи російського Ростова-на-Дону Анатолій Котляров. Немогай помер вночі від крововиливу в мозок.
При цьому в соціальних мережах озвучуються різні причини смерті. За однією з версій, Немогай отримав важкі поранення в результаті вибуху, який влаштували росіяни. За другою - його отруїли нервово-паралітичною речовиною.
Раніше повідомлялося, що  після заяви президента РФ Володимира Путіна про готовність до переговорів в «нормандському форматі» серед бойовиків ДНР і ЛНР виникла паніка.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?