А мене Петро звуть: Порошенко показав веселе відео з дітьми військових
Категорія
Україна
Дата публікації

А мене Петро звуть: Порошенко показав веселе відео з дітьми військових

А мене Петро звуть: Порошенко показав веселе відео з дітьми військових
Джерело:  online.ua

Президент України  Петро Порошенко  подивився на результати будівництва будинку для військових Служби безпеки України, які брали участь в бойових діях в зоні АТО на Донбасі, і поспілкувався з дітьми військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт президента.


Будинок зі службовим житлом для військовослужбовців був побудований за німецькою технологією за три місяці. У будинку 18 однокімнатних квартир. У вартість увійшли підведення і підключення всіх комунікацій - холодної і гарячої води, світла, а також установка сантехніки, міжкімнатних дверей, меблів для кухні, плитки.


"Мир і злагода всім, хто тут житиме. Обіцяю, що ми на цьому не зупинимося. Ми будемо продовжувати будувати", - сказав глава держави військовим і їхнім сім'ям після огляду нових квартир.


У мережі з'явилося відео спілкування Порошенко з дітьми українських військових.


"Довго ви чекали цього? Хто вже був всередині? Як тебе звуть? А мене знаєш, як звуть? Президент? - сміється Порошенко. - Мене Петро звуть".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі вразило фото українського президента з його дружиною, Мариною Порошенко, яке глава держави оприлюднив до річниці їхнього шлюбу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?