У Києві школярам розповідають про велич Росії: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві школярам розповідають про велич Росії: опубліковані фото

У Києві школярам розповідають про велич Росії: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Києві учням третіх класів розповідають про російський прапор і герб, а також називають російську і українську мови спорідненими.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook киянки Тетяни Мельничук.


"54 школа, місто Київ. Підручник моєї дитини. Братський патріотизм як елемент гібридної війни. Якщо до цього я спокійно намагалася ставитися до того, що там просто будуть вивчати додатково російську, то такого... я не очікувала. Слів немає для того, щоб описати моє обурення", - написала жінка.


"Вчительці подзвонила, попередила, що моя дитина це вчити не буде і ми оформляємо відмову від вивчення мови. Цьому вчать наших дітей між уроками патріотичного виховання... Реформи в освіті? Ні, не чули!", - додала Мельничук.



Також соцмережі обурив опис герба Росії із зазначенням того, що в ньому є застереження: «воювати з птахом небезпечно».


Марія Корольова: "Нічого собі! Особливо про герб прекрасно! Загрози в шкільному підручнику".


Лариса Юрченко: "Це плани Януковича здачі України без війни(. Цей підручник затверджений в липні 2013, перед Майданом. Чому зараз, під час війни, вони дійсні?! Де СБУ? Де Міносвіти з реформами?"



Раніше  мережу вразила інформація про двох викладачок київського НПУ імені Драгоманова Ірину і Інну Ковальчук, які є активними прихильницями ідей «руського миру».


Як повідомляв ONLINE.UA,  сестер Ковальчук звільнили після скандалу, спровокованого їх сепаратистською діяльністю і закликами до Росії вторгнутися в Україну.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?