Вибух гранатомета на полігоні в Рівному: з'явилися подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух гранатомета на полігоні в Рівному: з'явилися подробиці і відео

Вибух гранатомета на полігоні в Рівному: з'явилися подробиці і відео
Джерело:  ТСН

Немає загрози для життя  сімох солдат, які постраждали в результаті вибуху РПГ-18 в Рівненській області.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Постраждалих військовослужбовців госпіталізували в найближчі міста: чотирьох у військовий госпіталь міста Рівне, двох доставили до Києва, ще одного відвезли в госпіталь у Львові. При цьому, прізвищ солдат не розголошують і не дозволяють спілкуватися з постраждалими. Відомо, що четверо з них родом з Волинської області.


"Один переведений в військово-клінічний госпіталь північно-західного регіону - це місто Львів. І двоє з пораненнями ока переведені до головного військово-клінічного госпіталю міста Києва. Решта четверо військовослужбовців знаходяться в нас. Стан їх стабільний та задовільний", - розповів старший ординатор неврологічного відділення Рівненського військового госпіталю Віктор Боярчук.


"Попередньо встановлено, що під час проведення занять з тактичної підготовки покликаний на збори військовослужбовець в результаті необережного поводження, нехтуючи вимогами командирів з поводження зі зброєю, грубо порушив заходи безпеки. Своїми діями створив небезпечну ситуацію як для себе особисто, так і для оточуючих", - заявив представник ОК "Захід" Анатолій Прошин.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в ході військових навчань на військовому полігоні в Запорізькій області постраждало шестеро людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?