Україна оголосила Росії ультиматум щодо виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна оголосила Росії ультиматум щодо виборів

МЗС України
Україна оголосила Росії ультиматум щодо виборів

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що  проведення виборів в Держдуму РФ в російських дипломатичних представництвах в Україні  можливо тільки в разі відмови російської сторони від проведення виборів на тимчасово окупованих територіях України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт відомства.


"Проведення виборів депутатів Державної думи Росії в приміщеннях російських диппредставництв на території України можливе лише після відмови російської сторони від проведення виборів на окупованих територіях України, а також після вилучення з федеральних списків кандидатів в депутати, висунутих російськими політичними партіями, які включені в регіональні групи, які охоплюють тимчасово окуповані Російською Федерацією території України", - йдеться в повідомленні.


"МЗС України в черговий раз закликає офіційний Кремль припинити агресію проти України і закликає міжнародну спільноту посилити дипломатичну підтримку України, спрямовану на деокупацію Автономної Республіки Крим, міста Севастополь, а також окремих районів Донецької та Луганської областей", - також наголошують в МЗС України.


Як повідомляв ONLINE.UA, глава МЗС  Павло Клімкін пояснив, що проведення російських виборів на території України неможливо, оскільки вони не є легітимними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?