Боєць АТО показав приклад чудесного порятунку на Донбасі: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Боєць АТО показав приклад чудесного порятунку на Донбасі: з'явилося фото

Боєць АТО показав приклад чудесного порятунку на Донбасі: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Командир одного з підрозділів в зоні антитерористичної операції на Донбасі Масі Найєм розповів драматичну історію порятунку українського бійця.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Масі Найєма.


«Це особливе фото. На стіні позиції, під самою стелею, хтось написав текст із Старого Завіту, Псалом 26. Під час бою снаряд пробив два перекриття, але ця стіна зупинила снаряд. За цією стіною знаходяться люди», - написав Найєм і опублікував відповідне фото.


«Так як відстань до терористів - близько 150 метрів, то (наприклад) 82 мм міна, накручена на насадку, могла б з такої відстані як мінімум поранити всіх на позиції. Я не дуже вірю в чудеса, але хочеться, щоб хоч щось зупиняло снаряди і рятувало наших», - додав Найєм і процитував текст псалома 26.


«Господь - моє світло й спасіння моє, кого буду боятись? Господь то твердиня мого життя, кого буду лякатись? Якщо будуть наступати на мене злочинці, противники і вороги мої, щоб пожерти тіло моє, то вони самі спіткнуться і впадуть. Якщо ополчиться проти мене повк, не злякається серце моє; якщо проти мене війна, я надіятись буду", - написав Найєм.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше відомий український блогер і боєць АТО Олена Білозерська розповіла про зворушливу зустріч двох українських військовослужбовців, один з яких раніше врятував іншому життя на полі бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?