ЗМІ дізналися про несподіваний поворот в скандалі з Лещенко: соцмережі киплять
Категорія
Події
Дата публікації

ЗМІ дізналися про несподіваний поворот в скандалі з Лещенко: соцмережі киплять

ЗМІ дізналися про несподіваний поворот в скандалі з Лещенко: соцмережі киплять
Джерело:  online.ua

Військовий прокурор сил антитерористичної операції Костянтин Кулик подав заяву в Національне антикорупційне бюро України з вимогою заарештувати народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Сергія Лещенка на час розслідування законності отримання  Лещенко коштів на покупку квартири в центрі Києва.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на документи, які є в розпорядженні у "Обозрєватєля".


Військовий прокурор Кулик зазначив, що звичайної перевірки Лещенко з боку НАБУ буде недостатньо. За його словами, ЗМІ поширюють інформацію про те, що Лещенко підтримує близькі стосунки з антикорупційними органами.


У зв'язку з цим, на думку Кулика, в НАБУ повинні відкрити кримінальну справу за ч. 2 ст. 368-2 Кримінального кодексу (одержання особою, уповноваженою до виконання функцій держави, активів в значній кількості, законність отримання яких не підтверджена доказами) і на час розслідування заарештувати Лещенко.




При цьому новина викликала ряд емоційний коментарів в Twitter.


Ігор: Цікаво, Лещенко залишив пару мільйонів в запасі, щоб було чим заставу оплатити?


Serge N: А Лещенко що, військовий? Або де бабло там і військова прокуратура?


Who_Knows: Лящ зі своєю хатою підняв хвилю, в якій не він один захлинеться, хоч якась реальна користь від нього.


Rostyslav Bodnar: Може, розстріляти відразу.


Як повідомляв ONLINE.UA, в соцмережах  почався скандал через дорогу квартиру Лещенко, на покупку якої він нібито позичив гроші у керівника "Української правди" Олени Притули, а частину нібито дала його цивільна дружина, діджей Анастасія Топольська.


Пізніше  Сергій Лещенко заявив, що гроші, заплачені за дорогу квартиру в центрі Києва, були їм чесно зароблені, і закликав антикорупційні інститути провести перевірку придбаного житла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?