Ідеолог "Новоросії" поставив жорсткий діагноз ДНР-ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Ідеолог "Новоросії" поставив жорсткий діагноз ДНР-ЛНР

Ідеолог "Новоросії" поставив жорсткий діагноз ДНР-ЛНР
Джерело:  online.ua

Російський письменник  Едуард Лимонов, один з ідеологів так званої «Новоросії», відомий своїми публічними висловлюваннями на підтримку бойовиків так званих ДНР і ЛНР, опублікував у себе в блозі в «Живому журналі» опис ситуації в окупованому Донецьку.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЖЖ Лимонова.


«У нас комплексна криза (в Донецьку - Ред.). Соціальні, гуманітарні, економічні проблеми і їх наслідки. Але найважче - це почуття невизначеності. Військові втрачають мотивацію, цивільні - віру», - написав Лимонов.


За його словами, в «ополчення» «йшли ідейні люди, які готові були загинути за Росію. У нинішню армію - за зарплатою. Які/ніякі, а гроші. З іншого боку, солдати бачать і затримки зарплат, і «мертві душі» у відомостях, за рахунок яких жиріє командний склад».


«Забезпечення армії - мізерне, хоча всім відомо, що під такі потреби списується величезна кількість коштів. Спостерігається у військах поділ на окопних воїнів, які з передової не вилазять, і так званих «модних». Це ті, які наближені до керівництва, мають шикарну амуніцію, яка жодного разу не була в полях, ходять з новою зброєю, яка стріляла тільки в тирі, їздять на дорогих автомобілях», - продовжив Лимонов.


 "Цивільні ж просто виживають. Їм ще важче багато в чому, чим військовим. Мізерні оклади і соцвиплати, постійний стрес. Фактично процвітаючий регіон перетворили в депресивний», - написав Лимонов.


«У нас найбільших масштабів виробничі потужності, які простоюють, «віджимаються», ріжуться, у нас повні цикли вуглевидобутку і збагачення, повні цикли металургійного виробництва. Це все коштує і приходить в непридатність», - продовжив ідеолог так званої «Новоросії».


«Як результат, ми послаблюємо Росію», «Бандитизм мімікрував і прийняв інші форми», - пише Лимонов.


«Зараз стала більш розвиненою корупційна складова. Навіщо когось грабувати, якщо можна дописати пару-трійку тисяч пенсіонерів, що раптово повернулися на Донбас, і нарахувати їм пенсії? Якщо розрізати на металобрухт заводський цех?», - написав Едуард Лимонов.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ідеолог так званої "Новоросії", "євразійства" і "руського миру", прихильник президента Росії Володимира Путіна Олександр Дугін заявив про те, що США і країни Заходу готуються до війни з Росією, і росіяни повинні бути готові до нападу "на сто відсотків".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?