ДТП з Савченко: з'явилися нові фото і деталі
Категорія
Події
Дата публікації

ДТП з Савченко: з'явилися нові фото і деталі

ДТП з Савченко: з'явилися нові фото і деталі
Джерело:  online.ua

Сестра народного депутата від фракції «Батьківщина» Надії Савченко Віра  прокоментувала дорожньо-транспортну пригоду, в яку потрапила нардеп Савченко в Києві в ніч на 11 вересня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Віри Савченко.


«Проясню: по вулиці Саперно-Слобідській у авто (Шевроле), в якому Надія була пасажиром, в'їхав автомобіль (Фольксваген), за кермом якого був п'яний водій (1,67 проміле). Ніхто не постраждав. Поліція прибула швидко. Відпрацювала чітко», - написала Віра Савченко.


«Але на місці події, за час оформлення ДТП, через високо виступаючі каналізаційні люки на дорозі, ще два автомобіля пошкодили диски і повинні були міняти колеса!», - додала сестра нардепа.


«До «Укравтодору» будуть питання!», - також заявила Віра Савченко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві в ніч на 11 вересня п'яний водій врізався в автомобіль народного депутата від фракції "Батьківщина" Надії Савченко. Постраждалих в результаті інциденту немає.


Повідомлялося, що ДТП сталося через виступаючі каналізаційні люки на дорозі.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?