"Квартал-95" зробив скандальну пародію на Порошенко: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Квартал-95" зробив скандальну пародію на Порошенко: опубліковано відео

"Квартал-95" зробив скандальну пародію на Порошенко: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

У Латвії на фестивалі гумору та музики Made in Ukraina актори студії "Квартал 95"  показали скандальну пародію на українську владу і зокрема на президента країни Петра Порошенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане у youtube.
«Ви знаєте, я став президентом України в дуже непростий час. І ось вже два роки мені вдається зберігати цей час непростим», — заявив під час виступу один з акторів студії Володимир Зеленський, виступаючи в ролі Порошенка.
Також він запропонував глядачам "від імені" українського президента: «Давайте уявимо, що мені можна довіряти».
«Ви знаєте, в нас абсолютно новий рівень економіки, ми дійшли до цього рівня, він зветься жебрацтво. Все дуже просто – ми випрошуємо економічні надлишки ринкових економік сусідніх країн. Схема надзвичайна, перевірена циганами. Це не лохотрон, не фінансова пірамида – ви даєте нам свої гроші, ми вам їх потім не повертаєм, гарантія 100%», — продовжив Зеленський.



При цьому коментатори у соцмережах висловили своє ставлення до коміків та припустили, що незабаром можна очікувати на їхню появу в ефірі російських телеканалів.
Ирина Сулла: «На ходу перевзуваються хлопчики, а з православною звичкою всепрощення, взагалі ні разу не здивуюся, якщо через пару років на РТР у повному складі шуткувати будуть... І кланятись низько-низько на концертах 23 лютого».
Mitridat 73: «Патріоти у вишиванках сміялися голосніше за всіх».
Арон Шмыг: «Гумористи жартують, а незручно мені».
Саша Калинин: «Щось я не зрозумію, вони там жартують, а тут просто плакати хочеться від того, що все так сумно».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український гуморист Володимир Зеленський побачив проблеми у російських пропагандистів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?