Владу на Донбасі піймали на провокації з Путіним і танком: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Владу на Донбасі піймали на провокації з Путіним і танком: опубліковано відео

Владу на Донбасі піймали на провокації з Путіним і танком: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Під час святкування звільнення Лисичанську від бойовиків сталася провокація, у організації якої активісти підозрюють міську владу.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів громадський активість з Лисичанська, що на Луганщині, Олександр Кобзар.


«Був такий неприємний випадок — 24 липня, на День звільнення Лисичанська. Влада не дуже хотіла цей день святкувати, влаштувала свято в основному громадськість. Були запрошені бійці батальйонів "Айдар", "Донбас", ті, хто звільняв місто», — розповів активіст.

Також він додав, що під час святкування бійців вітали і нагороджували, а пістя цього запросили на обід в кафе, яке знаходиться навпроти танка Другої світової війни — на постаменті.

«І хтось вночі розфарбував танк у патріотичні кольори і написав: "На Путлера!" А хто це зробив? Ми усі одне одного знаєм, ніхто з активістів цього не робив — це вже була провокація! І коли бійці вже сиділи в кафе, їли, випивали, вийшов з двору нетверезий чоловік з банкою фарби і почав напис зафарбовувати», - повідомив він.

Активіст додав, що бійці добровольчих батальйонів, «звісно, вийшли з кафе, вони мужика цього не били, але на спині фарбою намалювали "тризуб" і вдягли банку на голову».


   
«А та людина навіть заяву в міліцію не подала. От це була явна, підготовлена провокація: і танк вчасно пофарбували, вже коли знали, що АТОшники будуть в тому кафе, і мужик з'явився у потрібний час у потрібному місці», — підкреслив він.


У той же час Кобзар додав, що «міська влада, звісно, заговорила про правду, про знущання над людиною, про Конституцію, на сесії міськради влаштували перегляд запису інциденту на проекторі».

«Розповіли, хто з депутатів винний у тому що сталося. А ось коли стається таке: син мера Андрій Шилін побив прикордонника та возив його у багажнику по місту — ці питання на сесії не обговорюють», — резюмував активіст.
Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Біля "кордону" ЛНР слабко відчувається влада Києва, а люди вірять у казки сепаратистів – очевидець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?