У Росії хамськи відповіли на умови України щодо виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Росії хамськи відповіли на умови України щодо виборів

У Росії хамськи відповіли на умови України щодо виборів
Джерело:  online.ua

У Росії висловилися про те, що  заяви міністерства закордонних справ України про умови проведення виборів в Державну думу РФ на території російських дипломатичних представництв в Україні  лежать в області фантазій, розглядати їх всерйоз ніхто не буде.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини, яке цитує своє джерело в Центральній виборчій комісії Росії.


Відзначимо, МЗС України напередодні заявив, що Україна погодиться на проведення виборів до Держдуми РФ на території російських дипломатичних місій в Україні лише за умови відмови Росії від проведення виборів в окупованому Криму та виключення зі списків кандидатів представників півострова.


"Можу одне сказати: блаженний, хто вірує. Це з розряду фантазій, які можуть людині наснитися в осінню ніч. Я думаю, всерйоз цього ніхто навіть розглядати або коментувати не буде", - сказав співрозмовник агентства.


Нагадаємо, парламентські вибори в Росії повинні пройти 18 вересня.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава  МЗС України Павло Клімкін пояснив, що проведення російських виборів на території України неможливо, оскільки вони не є легітимними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?