Російська авіакомпанія вбила собаку: в мережі хвиля гніву
Категорія
Події
Дата публікації

Російська авіакомпанія вбила собаку: в мережі хвиля гніву

Російська авіакомпанія вбила собаку: в мережі хвиля гніву

Російська авіакомпанія «Аерофлот» насмерть заморозила собаку одного зі своїх пасажирів — домашній улюбленець загинув у багажному відділенні літака.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Юрія Білоусова.

"Найкраща авіакомпанія Росії" — "Аерофлот" — сьогодні вночі вбила собаку. Сестра дружини сьогодні прилетіла з ОАЕ до Москви рейсом SU 525 «Аерофлота». Собаку в салон, очевидно, не пускали, тому було замовлено спеціальний карго для тварин. У «Шеремєтьєво» їй видали перевозку з трупом», — написав він.

За словами користувача, у висновку лікаря сказано — «собаку заморозили в карго (багажному відділенні – Ред.)»

«Знаєте, що зробив "Аерофлот"? Нічого. Не літайте з тваринами «Аерофлотом», збережіть члена родини», — закликав він.

Також користувач додав, що, «за правилами авіаперевезень, за кілька днів до вильоту здоров'я тварини перевіряє лікар — у пса було все ок, відповідні підтвердження є, більш того, одного разу він вже літав».

Тим часом, у соціальних мережах багато користувачів вже висловили своє обурення діями російських авіаперевізників.



Mary Right: «Нажаль, це далеко не єдиний випадок :-((».

Elena Snezhkina: «Який жах! Але навіть не дивує:( Одного разу вони мене заморозили за 10 годин перельоту, що я провела новорічні канікули у постілі, і не принесли вибачень! Що їм тварини».

Лілія Ракшенко: «Дуже співчуваю. І дякую, що розповіли про це».

Дарья Дзюба: «Я з вами не знайома, і я навіть не уявляю шоку, який ви пережили. Але я чудово розумію, як ви себе почуваєте».

Irina Aleksa: «Тим літом наша булька загинула на перельоті Мадрид-Стамбул, коли зламався літак, то люди вийшли, а про нашу собаку забули і вона задихнулась. У Стамбулі мовчали, а потім вивезли труп собаки і несли маячню. Приїхала преса, ми були в шоці. Я плачу й досі. Судились півроку. Наш суд сказав, що загибель собаки — це втрата багажу і все. Те, що як дитина і "член родини" це лірика. Закону немає».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в українській авіакомпанії "Антонов" зробили резонансну заяву щодо розриву зв'язків із Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?