Війна на Донбасі: з'явилися хороші новини
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилися хороші новини

Війна на Донбасі: з'явилися хороші новини
Джерело:  online.ua

Ситуація в районі проведення  антитерористичної операції  на Донбасі демонструє ознаки певної деескалації та залишається контрольованою, за минулу добу серед бійців української армії немає убитих, при цьому один боєць був поранений.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


Такі заяви зробив на брифінгу 11 вересня спікер Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузянік.


У той же час, за його словами, на Луганському напрямку бойовики вчиняли провокації в районі Новозвановки, переважно зі стрілецької зброї, кулеметів, гранатометів і один раз з зенітної установки.


"Також ворог випустив одну міну з 120-мм міномета, що заборонено мінськими домовленостями. Ще одна провокація відбулася у Попасній, яка тривала всього одну хвилину. Всього на Луганському напрямку бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню", - повідомив Мотузянік.


На Донецькому напрямку, за його словами, бойовики порушували перемир'я 10 раз, на Маріупольському напрямку була найбільш велика географія ворожих провокацій, бойовики 14 раз порушили перемир'я.


"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, один отримав поранення в районі села Водяне", - також повідомив Мотузянік.


Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Німеччини  Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив про підготовку за участю Організації з безпеки і співпраці в Європі нового документа, спрямованого на підтримку перемир'я на Донбасі в Україні.


Режим тиші був введений на Донбасі з 1 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?