Савченко жорстко висловилась про Порошенка і чекає: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко жорстко висловилась про Порошенка і чекає: опубліковано відео

Савченко жорстко висловилась про Порошенка і чекає: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Надія Савченко

 заявила, що після відсутності реакції президента України Петра Порошенка на акцію матерів українських заручників "президента для неї не існує".


Таку заяву політик зробила на передачі "В гостях у Дмитра Гордона", передає ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.

«Після того, як матері голодували і ночували на землі, і він не опустився до того рівня, бачите, щоб вийти до них, він навіть їх не запросив до себе, аби поговорити з ними, для мене президента в Україні більше немає», — сказала вона.

Також Савченко додала, що при зустрічах відвертається від Порошенка тому що «бачить людину в корінь».



Крім того, народний депутат зізналася, що не здивується, якщо в її сторону почнуть летіти не лише яйця і каміння, але й гранати.

«Я сказала в перший день, що зараз ви мені даруєте квіти, а завтра будете кидати каміння. Яйця вже летять. Каміння ще не летіло. Я думаю, і гранати полетять», — додала вона.



У той же час політик заявила: «Я не ангел і не демон, я просто така людина, як є. І усіх цих рис в мені вистачило, аби люди мене побачили, повірили в мене і полюбили мене такою, якою я є. Просто кожен з них ще щось домислив, чи їм ЗМІ додали мені чогось. Але я не ідол».

Нагадаємо, раніше ONLINE.UA провів розслідування, у якому з'ясувалося, що сліди фінансування книги Надії Савченко ведуть до одного з соратників екс-президента Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?