Розвідка побачила борців з Росією і ЛНР на окупованому Донбасі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Розвідка побачила борців з Росією і ЛНР на окупованому Донбасі: опубліковані фото

Розвідка побачила борців з Росією і ЛНР на окупованому Донбасі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Після того як  у тимчасово контрольованому бойовиками Луганську з'явилися проукраїнські листівки, бойовики ввели комендантський режим і підвищений рівень боєготовності.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони України.


Листівки в Луганську поширили до Дня міста, 10-11 вересня, вони містять нагадування про невідворотність покарання російських окупантів за злочини проти народу України. Їх поява викликала стихійні збори патріотично налаштованих луганчан на підтримку єдності і недоторканності України.


"У з'єднаннях та частинах 2 армійського корпусу (Луганськ) ВС РФ введено посилений комендантський режим (додаткові патрулі, пропуски і обмеження пересування в окремих частинах міста), а з метою недопущення проведення агітаційних заходів проти російської окупації з використанням безпілотних літальних апаратів, в підвищений ступінь бойової готовності приведені підрозділи протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби", - відзначили в розвідці.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українські хакери видалили головний пропагандистський Youtube-канал бойовиків ЛНР.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?