На Закарпатті п'яний прокурор влаштував дебош і тікав від поліцейських: фото з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті п'яний прокурор влаштував дебош і тікав від поліцейських: фото з місця подій

На Закарпатті п'яний прокурор влаштував дебош і тікав від поліцейських: фото з місця подій
Джерело:  online.ua

У Мукачеві Закарпатської області місцевий прокурор і син одного з керівників Мукачівської Центральної районної лікарні, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, порушував ПДР і намагався втекти від переслідування патрульних поліцейських.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook патрульної поліції Ужгорода та Мукачево.


На вулиці Ілони Зріні 26-річний водій припаркувався на пішохідному переході, що помітили патрульні. Коли правоохоронці намагалися зробити порушнику зауваження, він став від них тікати, після чого протаранив паркан магазину на перехресті вулиць Берегівського та Шевченко.


"Майже відразу керівник почав пропонувати патрульним вирішити ситуацію на місці, часто повторюючи і натякаючи, що все можна «вирішити» за певну кількість коштів. Ніяких документів на право керування у чоловіка не було. Маючи на те всі підстави, патрульні повідомили про необхідність тесту на алкоголь, після чого водій, погодившись, почав йти до своєї машини, але вже через кілька секунд кинувся бігти від поліцейських. Патрульні миттєво наздогнали, але той поводився настільки неспокійно, що одного патрульного він вдарив в обличчя, а іншого схопив за руку, і поліцейські були змушені силою заспокоїти втікача, скрутивши його руки за спину і надівши наручники", - йдеться в повідомленні.


"Зрозумівши, що втекти і сховатися не вийде, затриманий почав імітувати поганий стан, вимагаючи швидку допомогу, яка госпіталізувала чоловіка в лікарню, де патрульним відмовилися надати будь-які пояснення щодо розміщення втікача в відділенні реанімації. Також лікарі відмовилися повідомляти про стан госпіталізованого. Єдине, що помітили в лікарні патрульні це те, що людина вживала якусь невідому речовину, виймаючи її з згортків з фольги", - також зазначили патрульні.


В обласній прокуратурі вже призначили внутрішнє розслідування за фактом інциденту за участю прокурора, який на момент ДТП перебував у відпустці. Як інформують у прокуратурі, водій-прокурор доставлений до Мукачівської ЦРЛ з діагнозом забій головного мозку та закрита черепно-мозкова травма.


Правоохоронці оприлюднили в мережі фото з місця події:




Як повідомляв ONLINE.UA,  екс-співробітник ДАІ, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, їздив по вулицях Маріуполя і ображав городян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?