Опоблок використовує бюджетників, а поруч розростається сепаратизм: очевидець про життя Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Опоблок використовує бюджетників, а поруч розростається сепаратизм: очевидець про життя Донбасу

Опоблок використовує бюджетників, а поруч розростається сепаратизм: очевидець про життя Донбасу
Джерело:  online.ua

Міська влада Лисичанська, у Луганській області, попри високий рівень соціальної напруженості та масове безробіття, не займається вирішенням проблем, але підтримує вигідні їй настрої бюджетників.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів громадський активівсть з Лисичанська Олександр Кобзар.


"Лисичанськ — місто старе, проблемне, роботи немає взагалі, міська влада нічим не займається. Робота є, фактично, лише в бюджетній сфері, і Опоблок в особі влади займається лиш тим, що підтримує певні настрої бюджетників", - розповів він.


Також активіст зазначив, що "соціальна напруга в місті дуже висока, переселенці з окупованих територій довго в Лисичанську не затримуються, навіть житлом їх не втримати, їдуть навіть у сусідні міста — Сєвєродонецьк, Рубіжне, там краще".


Кобзар підкреслив також, що у місті «працює повністю тільки Лисичанський пивзавод».

«Нафтопереробний завод обіцяють запустити вже років 5, там якийсь персонал є, але як підприємство НПЗ не функціонує. Склозавод "Пролетар" ще працює, але перейшов до процедури банкротства. Кажуть про закриття шахт, горняки виходять на мітинги, їм зарплату не платять», — додав він.



У той же час місцева молодь сидить без діла, і їй активно промивають мізки.

«У нас можна дивитись телебачення ЛНР, слухати три сепаратистські радіостанції. Звідси результати: молодь починає вірити в усі ці російські казки. Вже були випадки: молодь об'єднується в групи і робить капості — зриває українські прапори, пише на парканах "ЛНР". СБУ цю групу нещодавно ліквідувала», — заявив активіст. 


Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Біля "кордону" ЛНР слабко відчувається влада Києва, а люди вірять у казки сепаратистів – очевидець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?