Пародія "Кварталу 95" на Порошенка: соцмережі продовжують кипіти
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пародія "Кварталу 95" на Порошенка: соцмережі продовжують кипіти

Пародія "Кварталу 95" на Порошенка: соцмережі продовжують кипіти
Джерело:  online.ua

Актори студії "Квартал 95", які на фестивалі в Юрмалі представили президента України Петра Порошенка в образі жебрака, продовжують викликати обурення користувачів мережі своїм виступом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


"Прапори України, повний аншлаг і бурхливі оплески в легендарному залі Дзінтарі - все це було в Юрмалі вперше за останні 25 років. За всю історію Незалежності України", - похвалилися в Facebook Студії "Квартал 95".



Користувачі соцмереж вибухнули критикою у відповідь на таку заяву. Так, Ксюша Лихоліття написала: "Обіср**и свою країну, махаючи прапором, це дуже низько. Колись поважала, а тепер просто огидно".


Sergey Guchshin: "Ганьба Вам! Одна справа висміювати політиків, а зовсім інша свою Країну!".


Anzik Minailova: "Прапори України і помиї на ці прапори від вас, лукаві..."


Ірина Побєдоносцева: "Хлопці завжди жартували гостро. Іноді - на межі фолу. Іноді навіть за межею. Але вони завжди говорили ПРАВДУ. Те, про що всі думають, вони говорили зі сцени. Але не збрехали і тут. Все чесно. Навіть якщо це комусь і не подобається".


Плендра Олег: "Ваші жарти вийшли на рівень Петросяна".


Позаштатний радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков написав: "Фестиваль, який буде 4 дні знайомити вас з українською культурою. Так, ми народ, у якого культури вистачає всього лише на 4 дні". Це з виступу покидьків. Для цих покидьків так жартувати про Україну - це гиии-ГИИИИИ-ГИИИИИ, страшно весело. Ну так, а що? Проковтнули ж наших олімпійців, що в ясна цілували рашкінців? Нате, тепер ковтайте клоунів".



Українська блогер Катерина Рошук додала: "Спасибі, хлопці!!! Дякую! - написав смс Сергій Лещенко 95-му кварталу".


Журналістка Катерина Золотарьова: "Судячи з виступу Вечірнього Кварталу в Юрмалі, Зеленський таки дійсно цілиться на пост президента. Єдине, вибрати ніяк не може, ДНР або ЛНР...".


Tania Vassilieva: "А в ОРДЛО із задоволенням подивляться".


Український вчений-фізик і блогер Антон Сененко: "Знаєте, я постійно мотаюся між Києвом і Полтавою.

Колись я пересувався виключно маршрутками, оскільки мені було лінь їхати на вокзал за квитком. Так ось. У маршруток був один суттєвий недолік - це катування 95 кварталом і тим серіалом про Президента. Батареї мого ноутбука банально не вистачало, щоб покрити всі 300 з гаком кілометрів. Тепер я їжджу на Інтерсіті +. Не тільки через економію в 2 години на одну сторону, наявність розеток, купівлю квитків через Інтернет і відносно невелику ціну, але і через відсутність примусу до перегляду Вови. Я не кажу, що гумор був поганий. Просто на смак і колір... Проте в Юрмалі - це перебір", - написав він.


"Якщо порівнювати рідну країну, що потребує кредитів, із порноактрисою, готовою "прийняти в будь-якій кількості з будь-якого боку...", а не з пораненим чоловіком, що спливає кров'ю, потребує ліків, захисту та інтенсивної терапії, то що я можу сказати... Цікаво, в маршрутках це будуть крутити?", - запитав Сененко.


Як повідомляв ONLINE.UA, на фестивалі гумору і музики Made in Ukraina  актори студії "Квартал 95" показали скандальну пародію на українську владу і зокрема на президента країни Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?