Річниця 11 вересня: світ згадує про страшний теракт
Категорія
Світ
Дата публікації

Річниця 11 вересня: світ згадує про страшний теракт

Річниця 11 вересня: світ згадує про страшний теракт
Джерело:  online.ua

У мережі згадують про річницю 11 вересня, коли страшний теракт забрав життя майже 3 тис осіб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook і Twitter.


"Рівно 15 років тому в США стався найбільший теракт в історії людства. В баштах-близнюках загинуло 2977 осіб, ще 24 пропали без вісті. R.I.P.", - написали "Крим.Реаліі".


Також в мережі оприлюднили пам'ятний відеоролик, присвячений трагедії:



Також пам'ять жертв трагедії в Twitter вшанував президент України Петро Порошенко. "Ми пам'ятаємо", - написав він.


"Сьогодні виповнюється 15 років з жахливих терактів у США. Глибоко співчуваю американському народу. Тероризм не має ніяких виправдань. Україна з вами", - написав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.



"Терористи ніколи не зможуть перемогти США. Їх єдина надія полягає в тому, щоб тероризувати нас, поки ми не змінимося або не змінимо наш спосіб життя. Саме тому ми, американці, не будемо ніколи піддаватися страху. Загроза тероризму еволюціонувала, і ми бачимо наскільки трагічно: від Бостона до Чаттануги, від Сан-Бернардіно до Орландо. В Афганістані, Іраку, Сирії та за їх межами ми залишимося безжальними до терористів "Аль-Каїди" і ІДІЛ. Ми знищимо їх, і ми продовжимо робити все від нас залежне, щоб захистити нашу Батьківщину", - йдеться в повідомленні Білого дому.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  діти загиблих під час теракту в баштах-близнюках 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку записали звернення для тих, що втратили близьких у терактах, що сталися 13 листопада 2015 року в Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?