За 5 тисяч люди зроблять, що завгодно - очевидець про життя на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

За 5 тисяч люди зроблять, що завгодно - очевидець про життя на Донбасі

За 5 тисяч люди зроблять, що завгодно - очевидець про життя на Донбасі
Джерело:  online.ua

Громадський активіст Олександр Кобзар пояснив, що за заробітну плату в 5 тис грн люди в підконтрольному українскькому уряду Лисичанську Луганської області можуть "що завгодно" зробити.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Відзначимо, що Лисичанськ фактично контролюють представники Опозиційного блоку. При цьому велика частина підприємств міста, яке постраждало від війни, не працює.


"Працює повністю тільки Лисичанський пивзавод. Нафтопереробний завод обіцяють запустити вже років п'ять, там якийсь персонал є, але як підприємство НПЗ не функціонує. Скляний завод "Пролетарій" ще працює, але перейшов до процедури банкрутства. Кажуть про закриття шахт, гірники виходять на мітинги, їм зарплату не платять. Соціальна напруженість в місті дуже висока", - розповів Кобзар.


"Робота є, фактично, тільки в бюджетній сфері, і Оппоблок в обличчі влади займається тільки тим, що підтримує певні настрої бюджетників", - розповів активіст.


"Є багато місць, де люди працюють за мінімальну зарплату. Зарплата 4000 гривень вважається дуже хорошою, а за 5000, я думаю, в Лисичанську люди, що завгодно зроблять", - додав Кобзар.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Біля "кордону" ЛНР слабо відчувається влада Києва, а люди вірять в казки сепаратистів - очевидець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?