Скандал довкола пародії "Квартала-95": з'явилася реакція Зеленського
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал довкола пародії "Квартала-95": з'явилася реакція Зеленського

Скандал довкола пародії "Квартала-95": з'явилася реакція Зеленського

Актор студії "Квартал 95" Володимир Зеленський пояснив зміст пародії на президента України Петра Порошенка в образі жебрака, яка була представлена на фестивалі в Юрмалі, бажанням висміяти численні кредити, за які доведеться розплачуватись прийдешнім поколінням українців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Зеленського.
«Жарт, який викликав бурхливе обговорення, не має двох, трьох смислів. Зміст простий цієї репризи: досить брати кредити, за які відповідатимуть наші діти, онуки, і ті, хто буде жити після нас і нести відповідальність за ті всі гидкі справи, які творимо ми. Ми - гордий народ, не жебраки. От і все», — написав він.
Також Зеленський підкреслив, що інших смислів у цій пародії не було.
«Це жарт про вчинки наших вершителів, нашої влади, не про людей і не про нашу країну. Так що не треба корчити з себе культурних археологів і вишукувати в творчості «Квартала» те, чого немає і ніколи не буде. Ми любимо свою країну і боремось за її свободу, свободу слова і мислення кожною своєю програмою, кожною секундою», — запевнив актор.
У той же час він визнав — «не все гладко, хлопці, не все просто, але будь ласка, не ведіться на політичну х*рню, яку друкують продажні, заказні та дрібні особини».
«Ви вище цього. Ми вище цього. Не дайте вас збити, обдурити і напоїти цією брехнею. Той, хто називає вас покидьком, сам або такий, або позбавлений нашої уваги. Той, хто називає продажною повією, просто поверхневий або маріонетка у чиїхсь пухкеньких руках. Ми - Квартал! Ми - патріоти! А хто вони? Ви нас знаєте 20 років! Не мало, правда?» — нагадав актор. 
На завершення Зеленський додав, що «злодіїв скоро не буде, в них мало часу, дуже, вони це відчувають, трясуться) хапаються за останні "а ви чули, що вони сказали", нічого їх вже не врятує!».
«Вибачте, якщо щось не так сказав чи був не зрозумілий», — резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA,  після новин про пародію студії «Квартал 95», у який президента України Петра Порошенка показали в образі жебрака, у соціальних мережах піднялася хвиля обурення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?