Сльози на очах: Вакарчук відреагував на перемоги українських паралімпійців
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сльози на очах: Вакарчук відреагував на перемоги українських паралімпійців

Сльози на очах: Вакарчук відреагував на перемоги українських паралімпійців
Джерело:  online.ua

Лідер українського гурту "Океан Ельзи"Святослав Вакарчук емоційно відреагував на перемоги українських спортсменів на XV Літніх Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter музиканта.
Вакарчук розповів на своїй сторінці в соцмережі, що відчуває неймовірну гордість за наших чемпіонів.
"Так виглядає Ріо на Паралімпіаді сьогодні. Сльози на очах. Від гордості", - написав він.


"Це особиста заслуга цих спортсменів, їх воля, їх робота і їх тренерів", "Це паралімпійці показали всьому світу, що потрібно боротися до перемоги .. а у нас мало того що не підтримують таких людей, а й роблять низькі вчинки", " Велика гордість за наших чемпіонів", - залишили коментарі до твіту користувачі мережі.
Нагадаємо, нещодавно популярна українська рок-група "Океан Ельзи", беззмінним лідером якої є Святослав Вакарчук, виступила з масштабним концертом в Одесі.
Як повідомляв ONLINE.UA, наші паралімпійці учора, 11 вересня, завоювали шість золотих, три срібних і три бронзових нагороди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?