Скандал із "Кварталом 95": в мережі згадали важливий випадок із Зеленським
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандал із "Кварталом 95": в мережі згадали важливий випадок із Зеленським

Скандал із "Кварталом 95": в мережі згадали важливий випадок із Зеленським
Джерело:  online.ua

Український волонтер Денис Пятигорець в контексті скандальної пародії Студії "Квартал 95" згадав, як шоумену і акторові Володимиру Зеленському довелося вибачатися перед в.о. глави Чечні Рамзаном Кадировим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера.
"Цікаво, коли Вова Зеленський під новиною про поваленого Леніна поставив відос із сумуючим Рамзаном Кадировим - всі сміялися. Але виявилося, що на тому відео Кадиров плакав через загибель свого батька. І потім Вова Зеленський дуже сильно вибачався перед Рамзаном Ахматовичем. Ну дуууже сильно. Ні, він не став пояснювати, в чому сенс жарту, що він мав означати і кого. Ні, він просто вибачився. Йому ще тоді охорону давали", - написав Пятигорець.
Також він підкреслив, що коли навколо виступу Зеленського в Юрмалі, де Україну порівняли з порноактрисою, яка "готова прийняти в будь-якій кількості з будь-якого боку", в мережі розгорівся скандал, актор став просто пояснювати, що мова йде про кредити. "Що не хоче, щоб влада їх брала тощо.. Але, раз не хочеш щоб влада брала кредити, то й назви владу - порноактрисою. У чому проблема?", - підкреслив волонтер.
"Але він сказав те, що сказав. І це був не експромт, а відрепетируваний текст. Він бачив його 100 разів і з усім погоджувався. Для тих, хто не розуміє, в чому різниця - мої співчуття. І ось що дратує - в цілому номер в стилі Кварталу. Я не їх шанувальник, але любителям Кварталу точно сподобалося б. І ось заміни Вова в номері слово "Україна" на слово "українська влада" або "уряд" або "президент" - взагалі б не було ніяких претензій до номера. Але Вова сказав "Україна". Вова не вибачився за "невдалу репризу", ні. Адже за цей жарт кадировці НЕ відріжуть Вові голову і не привезуть на блюді Рамзану. Навіть запоребриковий Ургант знайшов в собі сили вибачитися за недоречний жарт на адресу України. Мабуть, тому, що добре вихований. Ні, Вова, моя країна не ш ** ха!!! Хоча дуже часто народжує долбо ** бів!", - додав Пятигорець.
"Давайте Зеленський ще раз вибачиться перед Кадировим, і закриємо вже цю тему", - запропонував у відповідь київський блогер Антон Ходза.
Alex Sanki: "Брати кредити, це світова загальноприйнята практика, нічого в цьому поганого немає".
Eleshera Fabia: "Ну, якщо чесно, то назвати Пороха порноактрисою мені б теж не сподобалося, кредити, звичайно, справа паскудна, але вони є у всіх країн і хотілося б мені знати, з чого розраховує Вова виплачувати пенсії тощо в розграбованій країні і без кредитів ... але то так ... .
Konstantin Telnov: "Справа в тому, що Зеленський слово в слово повторює російські методички про "поскакати" і "кредити, які будуть віддавати діти". Причому ніхто взагалі не вникає в механіку процесу цієї "віддачі". А якщо його так турбує те, що нібито якісь незрозумілі "діти" будуть щось віддавати, нехай піде до свого Бені та так же його присоромить".
Slava Rachenko: "Треба Савченко, Парасюку, Зеленському та Лещенку якесь спільне шоу організувати. Рейтинги будуть зашкалювати".
Peter Savchuk: "Зеленський нагадує порноактрису, готову прийняти в будь-якій кількості з будь-якого боку (публіки)..."
Примітно, що деякі з користувачів соцмереж впевнені, що українці самі винні в тому, хто є в українському уряду, а також в тому, які з артистів змогли виступити в Юрмалі.
Саша Данилюк: "Ми самі обрали цю владу, як і те, які артистів дивитися. Я з себе відповідальності не знімаю".
Oleg Matkovsky: "Ось так би ВСІ ясність розуму проявляли, коли галочку в виборчий бюлетень ставили".
Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський пояснив сенс пародії на президента України Петра Порошенка в образі жебрака, яка була представлена ​​на фестивалі в Юрмалі, бажанням висміяти численні кредити, за які належить розплачуватися майбутнім поколінням українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?