Бойовики ДНР затримали "українських диверсантів"-підлітків: з'явилися подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР затримали "українських диверсантів"-підлітків: з'явилися подробиці і відео

Бойовики ДНР затримали "українських диверсантів"-підлітків: з'явилися подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР заявили про затримання групи підлітків, яких вони підозрюють у скоєнні диверсій «на замовлення спецслужб України».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію з сайту сепаратистів «ДАН».
Так зване «міністерство державної безпеки» бойовиків заявило про розкриття «агентурної мережі спецслужб України» та припиненні діяльності диверсійної групи.
«В ході проведених контррозвідувальних заходів встановлено, що в травні 2015 року співробітник української спецслужби Ігор Ріцко (позивний «Алмаз»), запропонував неповнолітньому мешканцю міста Ясинувата Богдану Ковальчуку «створити групу зі своїх друзів і знайомих для заробляння грошей шляхом вибивання боргів з комерсантів Ясинуватої», а потім і диверсій», - заявили бойовики.
Крім того, за повідомленням МГБ, «до складу групи увійшли сім неповнолітніх».
«Спецслужби України контролювали цей процес. Диверсантів спочатку заохочували грошима (винагорода становила від 5 тисяч грн), потім шантажували і залякували покаранням за вже скоєні злочини», - додали бойовики.
Самозвані «спецслужби» ДНР також заявили, що звинувачують підлітків в підривах «автомобілів цивільних осіб, військової машини зв'язку, МТЛБ, службового автомобіля Ясинуватського міськвідділу МВС і інших цивільних і військових об'єктів».


Варто додати, що бойовики показали і так зване "оперативне відео" затримання підлітків. На його кадрах показані спини трьох хлопців старшого шкільного віку, які стоять обличчям до стіни будинку зі зв'язаними руками. Одразу після цієї "картинки" в кадрі з'являється чорний пакет, який "контррозвідник" ДНР дістає з-під лісової корчі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі вибухнули обуренням після публікації фото з зеніткою бойовиків, встановленою біля житлового будинку в Новоазовську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?