Стрілянина в одеському трамваї: з'явилися драматичні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина в одеському трамваї: з'явилися драматичні подробиці

Стрілянина в одеському трамваї: з'явилися драматичні подробиці

Стрілянина в вагоні трамвая №5 в Одесі почалася в результаті конфлікту між українським військовослужбовцем і жителем Донбасу, постраждало дві особи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Одеській області.
Як з'ясували правоохоронці, в вагоні трамвая, який рухався по Французькому бульвару в районі театру Музичної комедії, виник конфлікт між військовим і пасажирами.
"Після словесної перепалки один з учасників конфлікту - 21-річний військовослужбовець дістав пістолет "Флобер" травматичної дії і зробив кілька пострілів у бік жителя Донецької області. Крім цього, правопорушник випадково потрапив в жінку, яка не була учасницею сварки", - йдеться в повідомленні.
В результаті стрілянини жінка і чоловік були легко поранені.
Затриманих учасників конфлікту доставили до Приморського відділу поліції для з'ясування обставин інциденту, за фактом події порушили кримінальну справу за статтею про хуліганство.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Одесі сталася стрілянина з захопленням заручників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?