З'явилося відео моменту викрадення подружжя в Києві
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилося відео моменту викрадення подружжя в Києві

З'явилося відео моменту викрадення подружжя в Києві
Джерело:  YouTube

У мережі опубліковано відео моменту викрадення двох осіб, яке сталося в Києві в неділю, 11 вересня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, викладений на youtube-каналі «Київ оперативний».
Кадри нападу були зняті камерою відеоспостереження, встановленою на Софіївській Борщагівці, де стався напад.
На ролику видно, як молода пара підходить до автомобіля, досить потужного позашляховика Nissan, а через кілька секунд до машини підбігають троє людей - один з них нападає на дівчину з боку пасажира, а ще двоє - на чоловіка-водія.
У цей момент під'їжджає ще один автомобіль, куди нападники саджають своїх бранців.
На кадрах видно, що бандити досить жорстко обійшлися з чоловіком, завдавши йому кілька чутливих ударів по обличчю та тулубу, також нелегко довелося і дівчині, яку викрадач буквально проволік по асфальту.


Після того, як викрадених людей відправили в машину викрадачів, один з нападників підійшов до автомобіля своїх жертв, акуратно закрив дверцята по обидва боки і підібрав предмети, що впали поряд з машиною під час боротьби.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася шокуюча розповідь жінки про викрадення її дитини колишнім чоловіком з Москви, який попередньо завдав жінці побоїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?