"Квартал 95" офіційно прокоментував скандал: соцмережі знову скипіли
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Квартал 95" офіційно прокоментував скандал: соцмережі знову скипіли

"Квартал 95" офіційно прокоментував скандал: соцмережі знову скипіли
Джерело:  online.ua

Актори Студії "Квартал 95" дали офіційні пояснення скандальної пародії в Юрмалі, де шоумен Володимир Зеленський представив президента України Петра Порошенка в ролі жебрака, чим викликали новий гнів у соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Студії "Квартал 95".
"«У липні цього року в Латвії вперше відбувся фестиваль української культури «Made in Ukraine». Це сталося вперше за 25 років Незалежності України. Без державного фінансування, без державної підтримки ми, Студія Квартал 95, привезли в Ригу і Юрмалу кращих українських музикантів, переможців Євробачення 2004 та 2016 року Руслану і Джамалу, Тіну Кароль, Потапа, Олю Полякову, Дзідзьо, ВВ, Время и Стекло і багатьох інших, проекти Ліга сміху і Вечірній Квартал", - йдеться в повідомленні.
"Латвія стала на 4 дні українською. На багатьох номерах глядачі аплодували стоячи! І ми горді цим. Горді тим, що Україну зустрічали на біс! Ми зробили це заради Батьківщини. Але не заради шалених політиків, яким сьогодні не подобається те, що ми говоримо зі сцени. Ми говоримо про те, про що думають мільйони людей в нашій країні. Ми завжди це робили - в усі часи і при різних владах. І будемо це робити і надалі", - заявили в "Кварталі 95".
"Проти нас сьогодні розгорнуто масштабну кампанію в кращих традиціях брудних політичних технологій: замовні статті в інтернеті і проплачені коментарі в соцмережах. Значить, комусь це вигідно. Значить, комусь потрібно, щоб ми мовчали. Але з нами - наші глядачі. І ніякі інтернет-боти і політтехнології не змусять нас мовчати. ​​Тому що ми говоримо правду»", - заявили в студії.



Такі пояснення "Кварталу 95" викликали нову хвилю обурення серед користувачів мережі.

Serge Krynytsia

: "Ми зробили це заради Батьківщини", порівнявши її з порноактрисою? Ви огидні, гуд бай!".


Julia Nwoko

: "Назвав свою Батьківщину повією: ту країну, де він виріс, де виросли його діти, де він став мільйонером... Нехай маму свою хвору стебе у сусідів, що вона смішно хворіє...".


Анна Ковальська

: "Досить було сказати - вибачте, жарти для Латвії були дійсно доречні. "Україна як порноактриса, культури на 4 дні вистачає, країна-жебрачка" - це типу смішно?! Треба думати, що і де ти кажеш, яким би патріотом ти не був. І вміти вибачатися за косяки, а не таку відповідь писати. Проти вас розгорнута компанія, тому що ви образили кожну нормальну людину в нашій країні. Мені соромно за вас".



Сергій Пастушенко: "Полякова, Потап, Время и Стекло, серйозно? Ви їх вважаєте музикантами, які можуть представляти Україну за кордоном? З Вами все зрозуміло".
Олександр Герцман: "Цитата з тексту: "Латвія стала на 4 дні українською". Цитата з концерту: "У України культури на 4 дні". Так і жартуємо".
Ольга Щербань: "Яку ви говорите правду? Назвали України повією! І не потрібно тут розповідати, що ви інше мали на увазі. І давайте, назвіть мене ботом, тролем і проплаченим порохоботом, пробивайте дно далі".



Львівський батяр: "Ви не повірите, але в тому, що Зеленський порівняв Україну з порноактрисою, винні знову боти. Нам всім заплатили. Пздц".

Починаємо о 10:05 am: "Замість того, щоб визнати те, що перебрали міру, продовжують шкваритися. Їжачки кололися, плакали..."
Avdey Ovsyankin: "Щиро бажаю вам, щоб ваші доходи опустилися до рівня ваших жартів!".
Lyuta Kozhina: "95 квартал, ви про своїх мам так десь на людях пожартуйте, а потім подивимося, як мамам сподобається".



Відзначимо, що деякі з користувачів соцмереж продовжують висловлюватися на підтримку акторів студії "Квартал 95".



Юлія Гирява

: "Квартал молодці, а іншим, кому не подобається їхня точка зору, то їм краще мовчати".


Iryna Gorska

: "Все правильно сказали!"


Тарас Володимирович

: "Ви все правильно сказали, підтримую 100%".


Нагадаємо,

актори Студії "Квартал 95" порівняли Україну з порноактрисою, яка "готова прийняти в будь-якій кількості з будь-якого боку"

.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі згадали, як

Володимир Зеленський вибачався перед в.о. глави Чечні Рамзаном Кадировим за невдалий жарт

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?