У Рівному нардепу влаштували "вогненну ніч": опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Рівному нардепу влаштували "вогненну ніч": опубліковано фото

У Рівному нардепу влаштували "вогненну ніч": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У дворі будинку народного депутата України Юрія Вознюка в Рівному в ніч на 12 вересня сталося загоряння альтанки, яка повністю вигоріла протягом 15 хвилин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.
При цьому сам Вознюк заявив про потужний вибух в альтанці.
«О 2:25 на дворі пролунав потужний вибух ... Вщент згоріла альтанка. Ніяких горючих речовин там не було. Від вибуху до повного згоряння пройшло максимум 15 хвилин», - заявив він.
Також депутат виклав кілька фотографій палаючої альтанки і зазначив, що знімки були зроблені через дві хвилини після займання.
«Вороги не сплять ... Розумію, що знайти зловмисника шанси мізерні, але дуже хочеться це зробити. А головне, зрозуміти мотиви», - додав він.



Палаюча альтанка в будинку Вознюка. Фото: Facebook
У свою чергу в прес-службі Національної поліції Рівненської області повідомили, що дзвінок про займання на вулиці Івана Багряного надійшов до чергової частини близько о пів на третю ночі.
«На місці події слідчо-оперативна група встановила, що невідомим було здійснено підпал альтанки на території приватного будинку, який належить 36-річному рівнянину, народному депутату України», - повідомили в поліції.
Також в прес-службі відзначили, що вогнем було знищено покрівлю будинку для відпочинку та дерев'яний паркан біля неї.
«У момент пожежі в будинку перебували чоловік, жінка і малолітня дитина. Ніхто з мешканців не постраждав», - додали в поліції.
За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження, поліцейські з'ясовують всі обставини події та осіб, причетних до цього злочину.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Рівному сталася стрілянина у міській лікарні, під час якої був поранений поліцейський.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?