Названо число нардепів в Україні, яких перевіряють на корупцію
Категорія
Політика
Дата публікації

Названо число нардепів в Україні, яких перевіряють на корупцію

Названо число нардепів в Україні, яких перевіряють на корупцію
Джерело:  online.ua

Наразі перевірка на причетність до корупційних схем ведеться щодо десяти депутатів Верховної Ради України.
Про це заявив голова Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю телеканалу ZIK.
"У нас є ряд кримінальних проваджень, де збирають інформацію про причетність діючих народних депутатів до корупційних схем. Зараз - це близько десяти», - сказав він.
За словами Холодницького, серед перевірених «є депутати, що належать до різних фракцій», але назвати їх прізвища він відмовився.
Водночас глава САП запевнив, що лави політиків, охочих з ним «познайомитися», значно порідшали.


"Коли був період створення антикорупційних органів, було багато бажаючих «познайомитися» зі мною. Слава Богу, сьогодні ці черги вщухли, зникли. Або значно зменшилися", - підкреслив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Верховна Рада зняла депутатську недоторканність з народного депутата Олександра Онищенка, який є фігурантом розслідування великого розкрадання державних коштів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?