У Донецьку жителі вирішили по-своєму боротися з бойовиками ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

У Донецьку жителі вирішили по-своєму боротися з бойовиками ДНР

У Донецьку жителі вирішили по-своєму боротися з бойовиками ДНР
Джерело:  online.ua

Жителі окупованого Донецька для припинення обстрілів бойовиками так званої ДНР заблокували їм під'їзди до вогневих позицій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
У розвідці відзначають, що зростає невдоволення і опір населення тимчасово окупованих територій сходу України злочинним діям російських окупаційних військ.
Так 10 вересня 2016 року після неодноразового ігнорування командуванням "окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ВС РФ" вимог донеччан не вести артилерійський обстріл сил АТО, прикриваючись житловими кварталами, місцевими жителями в районі залізничної станції Рутченкове (південно-західна околиця Донецька) були заблоковані під'їзди до вогневих позицій бригади шляхом створення насипу і імітації її мінування з відповідним маркуванням місцевості.
"Саме в цей день відбувся похорон командира окремої артилерійської бригади 1 АК, який помер 8 вересня ц.р. після тривалої хвороби, причина якої до кінця не з'ясована", - підкреслили в розвідці.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що бойовики ДНР поширюють інформацію про нібито перекидання на Донбас Збройних сил США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?