Мін'юст і Нацполіція об'єднуються в боротьбі з небезпечним ворогом
Категорія
Україна
Дата публікації

Мін'юст і Нацполіція об'єднуються в боротьбі з небезпечним ворогом

Мін'юст і Нацполіція об'єднуються в боротьбі з небезпечним ворогом
Джерело:  online.ua

Міністерство юстиції та Національна поліція підписали меморандум про співпрацю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави Мін'юсту Павла Петренка.
"Тільки-но з керівником Національної поліції Хатією Деканоїдзе підписали меморандум про співпрацю поліції і Мін'юсту в сфері боротьби з рейдерством", - написав він.
"Фактично цим документом ми оформили ту спільну роботу, яку вже не перший місяць ведуть наші структури. Тепер в режимі онлайн ми будемо автоматично обмінюватися інформацією, що дозволить оперативно реагувати на спроби незаконного заволодіння майном", - додав міністр.
"У той же час, хочу ще раз підкреслити, в парламенті вже зареєстрований законопроект №5067, який не тільки закриє ряд лазівок для рейдерів, а й впровадить кримінальну відповідальність за спроби рейдерства для всіх учасників захоплення. А це до 8 років в'язниці зі спецконфіскацією всього майна. Сподіваємося, в найближчі тижні депутати ухвалять його", - зазначив Петренко.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?