У Авакова показали відео з п'яним прокурорським скандалом
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова показали відео з п'яним прокурорським скандалом

У Авакова показали відео з п'яним прокурорським скандалом

Радник глави МВС Арсена Авакова, народний депутат Антон Геращенко опублікував відео з п'яним бешкетом прокурора з Мукачевого та його спробами чинити опір поліції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата.
«Позавчора ввечері в Мукачевому екіпаж патрульних помітив автомобіль Ford Fiesta, який порушив правила дорожнього руху. Було прийнято рішення зупинити автомобіль і зробити усне попередження. Але замість того, щоб виконати законні вимоги поліцейських, водій авто спочатку дав вискочити з машини пасажиру, а потім різко натиснув на газ», - повідомив він.
За словами Геращенка, поліцейські почали переслідування порушника і зупинили його після того, як він збив огорожу і ледь не збив поліцейського.
«З'ясувалося, що за кермом авто був громадянин Луп'як Ярослав Ярославович, 1990 року народження, який працює, у вільний від пропалювання життя час, прокурором Мукачевської місцевої прокуратури. У нього на обличчі були всі ознаки сильного алкогольного сп'яніння», - додав депутат.
Більш того, затриманий спочатку «спробував втекти, але був спійманий і намагався чинити фізичний опір, а потім імітував різке погіршення свого здоров'я».


«Поліцейські, законно використовуючи силу - прийоми рукопашного бою та спецзасоби - наручники, змусили прокурора-дебошира заспокоїтися і викликали йому швидку допомогу. Після того, як прокурора привезли в Мукачевську Центральну районну лікарню, головлікарем якої працює його батько, той витягнув з кишені брюк якийсь згорток і різко спустошив його вміст собі в рот», - повідомив він.
Також Геращенко з гумором додав: «поліцейські справедливо запідозрили, що це був не "M&M's" і не жувальна гумка "Wrigley", а щось більш значуще для психіки і здоров'я працівника прокуратури».
«Прокурор залишився живий. Наскільки він залишається, після вживання вмісту згортка, здоровий - покаже час», - написав радник глави МВС.
У той же час він додав, що в цьому випадку «цікаво інше: по закінченні доби з моменту події, співробітники Мукачевської ЦРЛ намагалися затягнути з видачею експертизи на предмет вмісту в молодому зростаючому прокурорському організмі алкоголю чи наркотичних речовин».
«І тільки під тиском прокуратури області та громадськості - нарешті видали її. Уже сьогодні звернувся до Генерального прокурора Юрія Луценка з вимогою провести службову перевірку роботи прокурора Ярослава Луп'яка і звільнити його від займаної посади. Україні такі прокурори не потрібні!» - резюмував він.
Пізніше стало відомо, що двоє співробітників поліції при затриманні дебошира були травмовані.
«У одного з правоохоронців виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та ушкодження обличчя; у другого - синці на передпліччі. Третій поліцейський має садна ноги і ліктя. Один з постраждалих залишається на лікуванні в лікарні", - повідомили в прес-службі закарпатської поліції.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-співробітник ДАІ, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, їздив по вулицях Маріуполя і ображав городян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?