Українська зірка розповіла, як стала "зрадницею" на Новій хвилі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська зірка розповіла, як стала "зрадницею" на Новій хвилі

Українська зірка розповіла, як стала "зрадницею" на Новій хвилі
Джерело:  online.ua

Представниця України на Новій хвилі-2016 в Сочі Галина Безрук, яка зайняла друге місце у фіналі конкурсу, розповіла, що її звинувачують в зраді, і про те, що думає про оцінки журі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вести.
На питання журналістів, чи не боялася Галина, що за перемогу на Новій хвилі її б одразу назвали зрадницею, яка перемогла в «москальському» конкурсі, Безрук засміялася:
"Так мене вже і за друге звинуватили. Пишуть в «Фейсбуці» в лічку, що я зрадниця. Мені важко зовсім не реагувати на образи, але, на щастя, українців, які підтримують мене, в рази більше", - заявила вона.
Також Галина зізналася, що думає про оцінки журі, які в перші два конкурсні дні ставили найвищі бали, а в останній "День прем'єр" - не всі нагородили співачку вищою оцінкою.
"Судді мовчать, не коментуючи своє рішення, а мовчання саме по собі красномовне. Хоча, звичайно, конкурс прем'єрної авторської пісні передбачає, що композиція може не сподобатися. Але приємно, що ті ж Агутін і Варум віддали перемогу мені", - розповіла Безрук.
А з приводу нових пропозицій співачка сказала:
"Мене вже запросили представляти Україну на Євробаченні. Але в цьому році я займатимусь дитиною. А далі - подивимося", - додала вона.
Нагадаємо, в серпні цього року Галина вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва. Зараз співачка на сьомому місяці вагітності.
Як повідомляв ONLINE.UA, Галина Безрук зворушливо подякувала шанувальникам за підтримку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?