Спійманий на Донбасі бойовик з Росії звернувся до Путіна: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Спійманий на Донбасі бойовик з Росії звернувся до Путіна: опубліковано відео

Спійманий на Донбасі бойовик з Росії звернувся до Путіна: опубліковано відео

Бойовик ДНР, який був затриманий на Донбасі співробітниками Служби безпеки України та бійцями Збройних сил, звернувся до президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр СБУ.
«Шановний президент Росії, я шкодую про те, що прибув на територію ДНР для участі у військовому конфлікті», - сказав він.
Також бойовик вирішив звернутися до росіян: «Я хочу звернутися до своїх співвітчизників не їхати на територію Донбасу в зв'язку з тим, що місцеві жителі в змозі самі розібратися в своїх розбіжностях і проблемах».
Як стало відомо, затриманий раніше брав участь в чеченській війні і, зокрема, після штурму Грозного займався «зачистками» населених пунктів.
Звернення найманця до Путіна дивіться з 2:05


На Донбас він прибув в 2015 році і вступив в одну з банд, в складі якої брав участь у військових діях проти ЗСУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соціальних мережах висміяли тезу про "громадянську війну" в Україні безліччю фотографій іноземних найманців, які воюють на боці бойовиків ДНР-ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?