У Путіна нахабно відповіли на заборону російських виборів в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна нахабно відповіли на заборону російських виборів в Україні

У Путіна нахабно відповіли на заборону російських виборів в Україні
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що анексований Крим є російською територією, і тому в РФ не сприйматимуть серйозно заборону МЗС України на проведення виборів до Держдуми на території України.
Про це він заявив журналістам, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Загалом російська сторона не готова сприймати будь-які вимоги. Що стосується ось цих тез, то, звичайно, вони не можуть братися до уваги ні за яких обставин. Росія, безумовно, не має наміру обговорювати електоральний процес на своїй території з жодною країною", - сказав Пєсков.
Нагадаємо, вибори до Держдуми РФ пройдуть 18 вересня. У МЗС України попередили, що їх проведення в російських дипломатичних представництвах в Україні можливо тільки в разі відмови від проведення виборів на тимчасово окупованих територіях України.
Глава МЗС Павло Клімкін пояснив, що проведення російських виборів на українській території неможливо, оскільки, відповідно до конституції України, вони не є легітимними.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Центральній виборчій комісії Росії заявили, що умови проведення виборів в Держдуму РФ на території російських дипломатичних представництв в Україні лежать в області фантазій і всерйоз їх ніхто не розглядатиме.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?